Select Tafelmodel Rookoven RVSSelect Tafelmodel Rookoven RVS
  • Select Tafelmodel Rookoven RVS
  • Select Tafelmodel Rookoven RVS

Select Tafelmodel Rookoven RVS

(6)

Altijd al uw eigen vis of vlees willen roken? Dit tafel model is zeer makkelijk in gebruik en neemt weinig plaats in beslag. Deze rookoven wordt geleverd inclusief de spiritus branders en een zak Beuken-Eiken Rookmot. Bij de rookoven is ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing aanwezig. Op deze manier kunt u heel makkelijk uw eigen stukje vlees of vis garen en voorzien van die typische rooksmaak. De rookoven is grotendeel gemaakt van RVS, dit heeft als voordeel dat de oven makelijk is schoon te maken en lang mee gaat.

Nu
-Inclusief Rookmot

€ 34,99

7 op voorraad

13/05/2019

Geweldige service. Bij ontvangst bleek een kunststof knop te zijn gebroken. na melding hiervan, werd er meteen een nieuwe gestuurd. Zonder twijfel de volgende aankoop weer bij Nipro Hengelsport...

30/01/2018

We zagen deze rookbak bij mijn zwager en dat zag er makkelijk uit het roken van de forel en daarom hebben wij besloten om er ook ééntje aan te schaffen we hebben hem nog niet gebruikt maar dat gaat goed komen,en de levering was perfect en snel s'middag 13.00 uur besteld en de volgende dag voor 12.00 uur was het er al. gr Joep Vermeulen

26/12/2017

We hadden vlak voor de kerst een rookoventje besteld. Super snelle levering, mooi product en het was zelfs ingrepakt voor de kerst! Helemaal top!

12/12/2017

was op 1 dag bij mij thuis in Belgie, vandaag eerste keer forel mee gerookt,het was super, op 35 minuten, lekker sappige gerookte forel!!!

14/09/2017

Prima service, beschadigde deksel geen probleem binnen 2 werkdagen een nieuwe ontvangen, zonder de oude te hoeven iop te sturen. Prima, bedankt Inge Rijpkema .

30/08/2017

Ik was al in het bezit van net zo'n rookoventje en heb daar heel erg van genoten. Deze dient ter vervanging van, en ik weet nu al dat het goed gaat bevallen.

Wij selecteerden speciaal voor u deze producten

Anderen kochten ook

Uit dezelfde categorie